Udes kod Kruševca

Tri osobe poginule: Prva fotografija "forda" smrti - ostala samo olupina!

  • Извор: Телеграф
  • 30.06.2023. 13:16

Na izlazu iz Kruševca sinoć oko 23:30 časova poginula su trojica muškaraca, a na 192 Instagramu pojavila se fotografija slupanog "forda" od kojeg je, kako se vidi iz priloženog ostala samo - olupina.

U sudaru do kojeg je došlo između "audija" i "ford fokusa" poginuli su M. M. (29), koji je bio za volanom "Forda", njegov suvozač A. M. (28) i A. P. (53), a za volanom "Audija" bio je mladić I. S. (29) koji je prošao sa lakšim povredama.

Do nesreće je, prema nezvaničnim informacijama, došlo kada je vozač "audija" udario u automobil marke "ford". Prema prvim informacijama, došlo je do direktnog sudara.

Teška saobraćajna nesreća u Kruševcu, troje mrtvih

Teška saobraćajna nesreća u Kruševcu, troje mrtvih

Od siline udarca ford se zapalio, pa su morali da intervenišu i vatrogasci.

Inače, vozač "audija" bio je negativan na alko i droga testu.

Uhapšen vozač "audija"

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su I. S. (19) iz Aleksandrovca, osumnjičenog da je noćas, oko 23.20 časova, u mjestu Mudrakovac, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule tri osobe. Sumnja se da je on, upravljajući „audijem“ neprilagođenom brzinom, udario u automobil „ford fokus“ koji je skretao, a kojim je upravljao dvadesetdevetogodišnji muškarac iz Kruševca.

Pet milijardi će umrijeti od radijacije i gladi: Objavljena jeziva simulacija nuklearnog rata Rusije i SAD-a

Pet milijardi će umrijeti od radijacije i gladi: Objavljena jeziva simulacija nuklearnog rata Rusije i SAD-a

Vozač „ford fokusa“, njegov dvadesetosmogodišnji suvozač i šezdesetjednogodišnji putnik u automobilu su od zadobijenih povreda preminuli, dok je vozač „audija“ zadobio lake tjelesne povrede. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, I. S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu.

(Foto: Printscreen/RTS)


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм