Akcija "Kutija"

Tri osobe uhapšene zbog 15 krađa u Banjaluci

  • Извор: СРНА
  • 23.08.2021. 12:31

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su tri lica osumnjičena da su na području ove uprave izvršila 15 krađa.

Lica čiji su inicijali B.M. D.T. i Ž.G. uhapšena su u petak, 20. avgusta, u akciji kodnog naziva "Kutija", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Na osnovu naredbe banjalučkog Osnovnog suda Banjaluka izvršen je pretres lokacija koja koriste B.M. i D.T. i pronađeni su i oduzeti predmeti koji mogu poslužiti za dokumentovanje krivičnih djela, počinjenih od januara 2019. godine do decembra lani.

Nakon evidentiranja i kompletiranja svih činjenica biće podnesen izvještaj banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu.

Policijski službenici su, nakon prijave da se u subotu, 21. avgusta, ispred jednog ugostiteljskog objekta dogodila tuča, dolaskom na lice mjesta utvrdili da su lica čiji su inicijali M.B. i I.A. u međusobnoj tuči zadala udarce u glave, te im je ukazana pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva naredio je dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu tjelesna povreda, u redovnoj proceduri.


  • 22:20 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:35 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:35 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.