Tuzla

Troje povrijeđenih u sudaru tri automobila

  • 24.12.2019. 11:24

Tri lica su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u tuzlanskom naselju Šićki Brod u kojoj su učestvovala tri automobila, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Povrijeđeni su vozači automobila "škoda oktavija" i "škoda fabija" čiji su inicijali N.D. (58) i M.N. (60) iz Tuzle, te suvozač u automobilu "reno klio" šezdesetdevetogodišnja žena čiji su inicijali A.D.

Žena je zadržana na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, dok su vozači "škode oktavije" i "škode fabije" nakon ukazane ljekarske pomoći pušteni na kućno liječenje.

Automobilom "reno klio" upravljao je muškarac čiji su inicijali S.S. (75) iz Tuzle.

Policija je izvršila uviđaj ove saobraćajne nezgode koja se dogodila juče u 17.05 časova.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)