Страва у Чајничу

Трудница напала шестогодишњака, пао низ степенице и сломио руку

 • Извор: Независне
 • 11.03.2024. 12:23

Шестогодишњи д‌јечак из Чајнича задобио је прелом надлактице након што га је јуче напала комшиница из зграде С.В. из Чајнича и том приликом пао низ степенице.

Он је након што му је указана љекарска помоћ у Дому здравља у Чајничи и Универзитетској болници у Фочи, због карактера повреда превезен у Универзитетски клинички центар РС у Бањалуци на даље лијечење.

Како "Независне" незванично сазнају у питању је трудница која је полицији признала шта је урадила.

"Полицијски службеници  Полицијске станице Чајниче предузимају све мјере и радње на документовању кривичног д‌јела тешка тјелесна повреде којом приликом је шестогодишњи д‌јечак из Чајнича задобио повреду надлактице", наводе из ПУ Фоча.

Наиме, Полицијској станици Чајниче, јуче у 13.45 часова пријављено је да је д‌јечак физички нападнут од стране комшинице С.В. из Чајнича при чему је исти пао низ степенице и том приликом задобио тјелесне повреде.

О догађају је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње, док су увиђај на лицу мјеста извршили полицијски службеници Полицијске станице Чајниче.

Даљи рад је току.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска