Мостар

Туча у близини школе, потукли се малољетници

  • 06.03.2024. 12:05

Туча између више малољетних особа избила је у пријеподневним сатима у близини Средње прометне школе у Шантићевој улици у Мостару.

Како је потврђено из Министарства унутрашњих послова Херцеговачко – неретванског кантона, идентитет једног малољетника могу утврдити, док се за осталима трага.

"Тучњава је избила у 10:30 сати, а према информацијама које су прикупљене на терену можемо утврдити идентитет једне малољетне особе, док се за осталима трага", рекао је за федералне медије Људевит Марић, портпарол МУП-а.

Наведено је како за сада немају информацију о томе има ли озлијеђених, као ни да нису познати разлози због којих је дошло до ове тучњаве. Према информацијама очевидаца, дошло је и до употребе пиротехничких средстава.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм