Tuča u Cazinu, potezali i sjekiru

  • 29.01.2021. 13:21

U staroj čaršiji u Cazinu došlo je do tuče dvojice muškaraca, a potezali su i sjekiru, prenosi portal "Avaz".

Portal prenosi da su se dvojica muškaraca se fizički obračunavala ispred jednog poslovnog prostora u Cazinu. 

Sve je prijavljeno policiji. 

Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK je za "Avaz" kazao da je policija zaprimila prijavu. 

"Prije tri dana, 26. januara oko 14.45 sati u policijsku stanicu Cazin obratila se ženska osoba, uposlenica jedne firme, koja je prijavila da je unutar kancelarije, radi se o firmi u Ulici bošnjačkih šehida, došlo do fizičkog obračuna između vlasnika te firme M. T. (48) iz Cazina i M. T. (41) takođe iz Cazina",  kazao je Šiljdedić. 

Kako je dodao "razlog njihovog sukoba je što je ovo drugo lice M . T. (41) došlo u prostorije u ove firme te zbog ranije neizmirenih dugovanja, tražio neki dug". 

"On je ranije bio zaposleni te firme. Ovaj to nije prihvatio i rekao mu je da napusti prostoriju. Nakon toga je došlo do tog fizičkog obračuna", naveo je Šiljdedić. 

Sukob se nastavio ispred poslovnog objekta. 

"U jednom momentu je iz svog vozila izvadio sjekiru i nasrnuo na vlasnika firme, te mu nanio povrede u predjelu lijeve ruke. Policija je izašla na lice mjesta. Djelo je okvalificirano kao djelo nasilničko ponašanje i provodi se kriminalistička provjera. O svemu je upoznat dežurni tužilac", rekao je Šiljdedić. 

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.