Misterija

Tužilaštvo izdalo novu naredbu u slučaju smrti mladog poštara

  • Извор: Агенције
  • 17.02.2023. 20:39

U slučaju pronalaska tijela Danilovgrađanina Miloša Stamatovića (25), koje je 20. decembra prošle godine pronađeno u koritu rijeke Morače, Više državno tužilaštvo donijelo je naredbu za medicinsko vještačenje, rekla je portparolka Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica.

Obdukcioni nalaz Danilovgrađanina pokazao je da utopljenje uzrok smrti mladića.

Iz Višeg državnog tužilaštva navode da je formiran predmet, i da su donijete naredbe za DNK, trasološko, toksikološko i grafološko vještačenje.

Misterija o smrti poštara Miloša: Krenuo sa 15.000 evra, a evo koje dvije stvari policija provjerava

– Ovom tužilaštvu su dostavljeni izveštaji o DNK, trasološkom i grafološkom vještačenju, dok ovom tužilaštvu još nije dostavljen izvještaj o toksikološkom vještačenju – izjavila je Medenica.

U međuvremenu je, ističe, donijeta naredba za medicinsko vještačenje.

– Nakon što budu prikupljeni svi traženi podaci i dokazi, tužilaštvo će izvršiti analizu istih i donijeti odluku u predmetu – navodi Medenica.

Stamatović je, podsjećamo, radio kao poštar i njegov nestanak su prijavile kolege, nakon što se nije vratio da razduži smjenu. On je na teren krenuo sa 30.000 KM, koliko je i trebalo da podijeli penzionerskih naknada.

Ubrzo nakon nestanka u Botunu je pronađeno vozilo kojim je mladić prevozio novac, a nakon nekoliko dana i njegovo tijelo, prenosi CDM.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.