Почетком мјесеца

У Бечу преминула тромјесечна беба: Приведени родитељи из Србије

  • Извор: Агенције
  • 10.02.2024. 10:01

У Бечу је преминула тромјесечна беба чији су родитељи из Србије, а који су приведени након дјететове смрти.

Претпоставља се да је беба умрла од посљедица траума усљед потреса.

Почетком фебруара је у Хитну службу у бечком округу Отакринг бебу без свијести донијела мајка, а доктори су одмах по пријему дјетета установили да има и неколико прелома.

Беба је одмах пребачена у АКХ, гдје су се доктори борили за њен живот, али нажалост, сви њихови напори и покушаји су били безуспјешни јер је повреда мозга коју је дијете имало била и више него озбиљна.

Беба рођена у новембру 2023.

Како преносе Независне, беба је рођена крајем новембра мјесеца 2023. године. Нажалост, беба је преминула, а након што је сва медицинска документација прегледана, установљено је да постоји одређена сумња против родитеља који су приведени.

Двадесетдеветогодишњи отац и двадесетшестогодишња мајка су под истрагом, а како је у својој изјави рекла Нина Бусек, портпаролка јавног тужилаштва, родитељима још увијек није одређен притвор.

Бусек је додала да постоје и докази да је беба претрпјела тешку трауму, те да је дјечак наводно имао сломљене кости. Обдукција тијела је наложена, а како су рекли из полиције, приведени родитељи још увијек нису саслушани јер су у стању шока.

Такође, они имају и двогодишњу кћерку која је тренутно смјештена у хранитељску породицу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм