Tuzi

U Crnoj Gori zaplijenjeno oko 65 kilograma marihuane, dvoje uhapšenih

  • Извор: СРНА
  • 02.12.2022. 22:41

Podgorička policija danas je u Tuzima zaplijenila oko 65 kilograma marihuane i uhapsila dvije osobe zbog sumnje da su krijumčarile drogu sa teritorije Albanije u Crnu Goru.

Policija je kontrolisala automobil "škoda" podgoričke registracije kojim je upravljao A.D. (27) i teretno vozilo "reno kango" podgoričke registracije kojim je upravljao I.D. (23), saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

"Kontrolom teretnog vozila policija je pronašla dvije veće torbe i jedan džak u kojima se nalazilo 65 pakovanja sa materijom za koju se sumnja da je marihuana, težine oko 65 kilograma", navodi se u saopštenju.

A.D i I.D. uhapšeni su prema nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.


(Foto: Twitter/Uprava policije Crne Gore)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм