Iz mora izvučen utopljenik, istraga u toku

U Grčkoj nađeno tijelo za koje se sumnja da je nestali Radovan

  • Извор: Новости.рс
  • 13.06.2023. 16:08

Tijelo nepoznatog muškarca izvučeno je iz mora u Grčkoj u mjestu Seferos, a sumnja se da je u pitanju nestali državljanin Srbije Radovan Juračić (44) iz Kikinde, koji je nestao 29. maja kada se uveče ukrcao na brod u Atini do ostrva Kos.

Ambasada Srbije u Atini je obaviještena da je 120 kilometara od Atine u moru pronađeno tijelo neidentifikovanog muškarca koji odgovara opisu nestalog Radovana Juračića.

- Pažnju policije privukla je brojanica koju je imao utopljenik na lijevoj ruci, gdje je utvrđeno da se ne radi o migrantu. Takođe, opis sata, odeće i obuće odgovara opisima koje je dala porodica Juračić. Policija je naredila da se uradi autopsija, a telo je u lošem stanju - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Grčka traga za nestalim Srbinom: Radovanova supruga otkrila detalje

Grčka traga za nestalim Srbinom: Radovanova supruga otkrila detalje

Našu ambasadu o pronalasku tijela, za koje oni sumnjaju da je nestali Srbin, obavijestila je policija sa Kosa.

Tijelo još uvijek nije zvanično identifikovano, procedura je u toku.

O pronalasku tijela obavještena je i porodica nestalog u Kikindi koja je, kako mediji nezvanično saznaju, potvrdila da odjeća i sat odgovaraju odjeći i satu koje je imao nestali Kikinđanin. Sada se očekuje nalog grčkog Interpola kako bi majka Radovana Juračića dala DNK podatke.

Ovo je SAD: LGBTQ žurka u Bijeloj kući, druženje s Bajdenom pa toples provod

Ovo je SAD: LGBTQ žurka u Bijeloj kući, druženje s Bajdenom pa toples provod

Podsjetimo, Juračić je kobnog dana došao autobusom iz Srbije u Atinu, a na Kos je trebalo da ode kod kuma, kod koga je i ranije dolazio. Radovanova supruga ranije je za Kurir rekla da se sa njim posljednji put čula kada se ukrcao na brod, da joj je zvučao normalno, i da je rekao da će se javiti ujutru kad stigne. Međutim, to je bio posljednji put kad su se čuli.

Пратите нас и путем Вибера