Novi Sad

U Petrovaradinu izgorjela dva muškarca, jedan od njih vlasnik objekta

  • Извор: Курир
  • 22.01.2023. 10:00

Dva ugljenisana tijela nađena su u Račkoj ulici u Petrovaradinu nakon što je oko pet sati izbio požar u nekadašnjoj diskoteci, inače, sada objektu gdje ne živi niko.

- Navodno u požaru je izgorio vlasnik jednog dijela objekta, a za drugog nastradalog čovjeka radi se identifikacija - kaže sagovornik Kurira.

Kako navodi izvor upoznat sa slučajem, sumnja se da su se oni tu sklonili kako bi se družili iako unutra skoro nema ništa.

- Vatrogasci-spasioci dobili su poziv jutros da huljaju vatra i dim iz nekadašnje diskoteke i ubrzo su oko 5.30 sati pronašli dva ugljenisana tijela muškarca, dok su dvije ženske osobe tom prilikom pregledane od strane ekipe novosadske Hitne pomoći i ustanovljeno je da one nisu povrijeđene, nego su samo bile u stanju šoka - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Za sada nije poznato kako je došlo do požara koji je zahvatio čitav objekat, ali će dalja istraga utvrditi sve detalje.

Naš sagovornik kaže da su vatrogasci tri sada gasili vatrenu stihiju.

- Požar je buknuo oko pet sati, a lokalizovan je oko osam, a sada se trenutno radi dogašivanje. Nije poznato šta je izazvalo požar, ali su od objekta ostale samo zidine - kaže sagovornik i dodaje da u tom objektu niko ne živi, niti se godinama koristi.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.