Derventa

U poštanskom sandučetu ostavio pismo u kojem vrijeđa Srbe i funkcionere Srpske

  • Извор: АТВ
  • 11.04.2023. 10:53

E.Z. iz Dervente osumnjičen je da je u poštansko sanduče D.K. iz Dervente, predsjednika udruženja proisteklog iz Odbrambeno-otadžbinskog rata, ostavio pismo sa uvredljivim i ponižavajućim sadržajem u kojem se nacionalno vrijeđa on, srpski narod i najviši funkcioneri Republike Srpske.

"Policijskoj stanici Derventa, 06.04.2023. godine, oko 20,15 časova, obratilo se lice inicijala D.К. iz Dervente, predsjednik jednog udruženja proisteklog iz Odbrambeno-otadžbinskog rata te prijavilo da je u svom poštanskom sandučetu pronašlo pismo sa uvredljivim i ponižavajućim sadržajem u kojem se nacionalno vrijeđa on, srpski narod i najviši funkcioneri Republike Srpske.

Državljanin BiH poginuo u Hrvatskoj

Državljanin BiH poginuo u Hrvatskoj


Postupajući po prijavi policijski službenici Policijske stanice Derventa operativnim radom na terenu identifikovali su lice inicijala E.Z. iz Dervente, za koje postoji osnov sumnje da je izvršilo krivično djelo „Javno izazivanje i podsticanje nasilja i mržnje“.

Još dvije osobe kažnjene zbog preprodaje ulaznica za Srpska open

Još dvije osobe kažnjene zbog preprodaje ulaznica za Srpska open


Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 07.04.2023. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa izvršili su pretres kuće, pomoćnih objekata i pokretnih stvari koje koristi lice inicijala E.Z. iz Dervente, u cilju pronalaska tragova i predmeta koji se dovode u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela. Prilikom pretresa pronađeni su i oduzeti kompijuterska oprema, mobilni telefoni i drugi premdeti koji se dovode u vezu sa izvršenjen navedenog krivičnog djela", saopšteno je iz PU Doboj.

Bilbordi povodom Dana sjećanja na žrtve genocida u svim gradovima Srpske

Bilbordi povodom Dana sjećanja na žrtve genocida u svim gradovima Srpske


Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će  protiv E.Z. biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.

Тагови:
  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.