Uzrok nije poznat

U Sanskom Mostu jedna osoba stradala u požaru

  • 16.06.2019. 16:05

U požaru, koji je juče ujutro zahvatio kuću u naselju Krkojevci, nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, smrtno je stradala jedna osoba.

U Vatrogasnoj jedinici saznajemo kako su ih o izbijanju požara obavijestili oko devet sati, te je na lice mjesta odmah upućeno vatrogasno vozilo.

Do njihovog dolaska požar je već bio zahvatio veći dio objekta, pa je gašenje potrajalo duže od sat.

Nakon što je vatra ugašena, u unutrašnjosti kuće pronađeno je ugljenisano tijelo. Juče nije bilo poznato šta je uzrok požara, a uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici policije i kantonalni tužilac.

Saopšteno je da će rezultati istrage biti poznati kasnije.

Kako saznajemo od komšija, kuća pripada Mari Bjelovuk (70), koja je živjela sama u tom stambenom objektu i pretpostavlja se kako je upravo ona stradala u požaru.

(Nezavisne)

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?