Притворен Литванац

У скривеном простору камиона кријумчарио 27 миграната

Суд БиХ одредио је притвор држављанину Литваније Савулису Владасу, возачу камиона који је у приколици превозио 27 миграната афроазијског поријекла!

Притвор је одређен на приједлог Тужилаштва БиХ у којем наводе да је Владас осумњичени да је 20. јануара, у намјери стицања противправне имовинске користи, покушао илегално преко границе превести 27 миграната у намјенски урађеном скривеном простору приколице камиона.

У приколици камиона откривено 27 миграната

У приколици камиона откривено 27 миграната

”Осумњичени и кријумчарене особе откривени су на граничном прелазу Градишка на излазу из БиХ. Открила их је Гранична полиција БиХ приликом редовне контроле камиона, регистарских ознака литваније. Сви су ухапшени и мигранти су предати припадницима Службе за послове са странцима БиХ на даље поступање”, наводе у Тужилаштву БиХ.

Додају да је притвор затражен због опасности од бјекства осумњиченог, који би одласком из БиХ постао недоступан правосудним органима.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм