Брчко

У стану пронађено тијело жене, умрла усљед тровања алкохолом!

Тијело жене Е.Ф. (45) из Брчког пронађено је јуче у стану њеног пријатеља З.М. у Брчком, а први резултати истраге указују да је умрла усљед тровања због претјеране конзумације алкохола!

Самир Бегановић, портпарол Тужилаштва Брчко дистрикта, каже да је полиција јуче обавијестила тужилашво да се Е.Ф. два дана раније удаљила од куће и да члановима породице не одговара на позиве.

"Тијело је пронађено јуче у стану њеног пријатеља З. М. Одмах по пријему полицијског обавјештења, Тужилаштво је хитно предузело радње из своје надлежности, како би се ван сваке сумње утврдило да ли је смрт Е. Ф. наступила као посљедица кривичног ђела. У том правцу, Тужилаштво је наредило извођење обдукције леша преминуле, ради утврђивања тачног узрока, начина и времена наступања њене смрти", рекао је Бегановић.

Он каже да је обдукција урађена истог дана у просторијама градске мртвачнице у Брчком.

"Том приликом, стални судски вјештак медицинске струке констатовао је да је смрт Е. Ф. задесног карактера, настала као посљедица тровања конзумацијом алкохола, односно да није посљедица било којег кривичног дјела с елементима насиља", истакао је Бегановић.

Он каже да ће тужилачка одлука у овом случају услиједити по пријему писаног налаза и мишљења обдуцента с детаљним образложењем утврђених околности.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: