Ričard Medić

U stanu u Mostaru pronađen mrtav bivši portparol OEBS-a

  • Извор: СРНА
  • 27.10.2022. 08:15

Bivši portparol OEBS-a u Mostaru Ričard Medić (50) pronađen je mrtav u stanu u ovom gradu, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Iz MUP-a su naveli da je njegovo tijelo pronađeno u nedjelju, 23. oktobra, u 22.30 časova, a da ih je o tome obavijestila ekipa Hitne pomoći.

Dežurni kantonalni tužilac naredio je obdukcija tijela koja je juče urađena i, prema prvim informacijama, uzrok smrti je meningitis.

Medić je bio i državljanin BiH, ali je rođen u Melburnu, u Australiji, gdje se i školovao. Osim u Mostaru, kao portparol međunarodnih organizacija radio je u Prištini i u Strazburu, a bio je i savjetnik za digitalne strategije u institucijama EU.

U Mostaru je imao i registrovan zanat na adresi stana u kojem je nađen. Bio je i portparol Skupštine evropskih regija (AER).

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм