Ужас у Црној Ријеци

Трагедија: Дијете погинуло у судару, повријеђена цијела породица!

Малољетно дијете је погинуло у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила у Црној Ријеци код Мркоњић Града када је дошло до судара "пежоа” и камиона ”сканија”.

Повријеђено је укупно шест особа , од чега су четворо малољетна дјеца, те њихови родитељи. Сви су превезени у УКЦ Републике Српске и једно дијете је нажалост преминуло, док су остали чланови породице задржани на лијечењу и степен њихових повреда засада није познат.

У Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци наводе да се несрећа догодила у 13.25 часова на магистралном путу Бањалука - Јајце.

”У несрећи су учествовали 'пежо' којим је управо Ралес Сулејмановић (19) из Градишке и камион 'сканиа' за чијим воланом је био Николче Милошевски из Македоније. У несрећи је тјелесне повреде задобио возач аутомобила, његово четворо малољетне дјеце и супруга. Нажалост, једно дијете је подлегло”, наводе у ОЈТ Бањалука.

Стравичан судар камиона и аутомобила у Црној Ријеци!

Стравичан судар камиона и аутомобила у Црној Ријеци!

Додају да је увиђај на лицу мјеста извршио дежурни тужилац Мирослав Котур, заједно са полицијским службеницима ПУ Мркоњић Град.

”Тужилац је наложио да се спроведу све истражне мјере и радње како би се утврдио тачан узрок и околности несреће. Наложена је и обдукција преминулог дјетета која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске”, наводе у ОЈТ Бањалука.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм