Republička uprava za igre na sreću

U Vukosavlju, Čelincu i Prnjavoru neovlašteno prirećivali igre na sreću

  • 25.12.2020. 13:50

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su neovlašteno priređivanje igara na sreću na području opština Vukosavlje, Čelinac i Prnjavor.

Neovlašteno priređivanje elektronskih i kladioničarskih igara na sreću utvrđeno je u prostorijama Fudbalskog kluba "Sloga" u Vukosavlju, čiji je vlasnik lice čiji su inicijati S.M, saopšteno je iz Republičke uprave za ugre na sreću.

Inspektori su utvrdili da je lice čiji su inicijali D.D. neovlašteno priređivalo igre na sreću na terminalu za elektronske igre u ugostiteljskom objektu "Kalipso" u Čelincu.

Neovlašteno priređivanje igara na sreću putem dva "VLT" terminala za elektronske igre otkriveno je i u ugostiteljskom objektu "Župljanka" u Prnjavoru, čiji je vlasnik lice čiji su inicijali D.K.

Oprema koja je služila za priređivanje igara na sreću bez odobrenja Republičke uprave za igre na sreću je privremeno oduzeta, dok su protiv vlasnika preduzete mjere i radnje u skladu sa Zakonom o igrama na sreću.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora s ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću. 

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.