Ostavio kćerkama oproštajno pismo

Ubica žene najavio zločin: Nećemo se razvesti, ja ću to presjeći

  • 27.09.2019. 08:27

Horor Dragan Vasiljković poznaniku rekao da se od žene nikad neće rastati, dok je kćerkama ostavio oproštajno pismo, u kom objašnjava zašto je supruzi Tanji zario nož u srce

Dragan Vasiljković (52) iz Bele Palanke, koji je prije tri dana u porodičnoj kući ubio nožem suprugu Tanju (46), a potom izvršio samoubistvo, navodno je ostavio oproštajno pismo, upućeno njihovim kćerkama, saznaje Kurir.

U svojoj posljednjoj poruci Dragan je pokušao da objasni djeci zašto se odlučio na monstruozni čin.

Udala se kao tinejdžerka

Da postoji oproštajno pismo, juče su komentarisali i mještani Bele Palanke, i dalje užasnuti tragedijom koja je zadesila porodicu Vasiljković.

"To pismo krije tajnu zašto je Dragan odlučio da presudi Tanji. Jeste je volio, jeste bio ljubomoran i vjerovatno nije mogao da zamisli da Tanja može da bude s drugim muškarcem. Oni su bili zajedno punih 30 godina, pošto se ona za njega udala kao veoma mlada, s nepunih šesnaest godina", ispričala je za Kurir jedna komšinica nesrećnih supružnika, koja je bila i veoma bliska s Tanjom.

Ona kaže i da su se zajedno borili tokom svih godina braka da podignu obje ćerke.

Trpjela nasilje

"Izrasle su u prelijepe i predobre djevojke koje imaju svoje porodice. Ne znam kako će one sve ovo podnijeti. Dragan nije htio o razvodu ni da razgovara, a kamoli da potpiše sporazumnu rastavu. Priča se i da je u kafiću prije nekoliko dana rekao nekom s kim je sjedio za stolom da do razvoda neće doći „jer će on to da presječe“, dodaje naša sagovornica.

Poznanici porodice Vasiljković ranije su izjavili za Kurir da je Tanja prije izvjesnog vremena napustila kuću, kao i da je navodno trpjela nasilje.

"Znali smo da se sklonila u selo kod svojih roditelja, a pričalo se da ju je Dragan više puta tukao. Ona, međutim, nikad nikome nije rekla zbog čega je zaista napuštala porodični dom", ispričali su mještani reporteru Kurira.

Podjsetimo, zločin je otkrio Tanjin brat, koji je bio uznemiren što mu se nije javljala na telefon. Kad je razvalio zaključana vrata, zatekao je sestru s nožem zarivenim u srce i zeta obješenog u hodniku kuće.

Pročitajte još:

Uoči razvoda: Dragan probo srce Tanji, pa se objesio

Koliko će Buba Corelli morati da plati ukoliko ne želi u zatvor?

Čedomorka puštena na slobodu

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)