Reagovala policija

Učenica u Ilijašu prijavila nastavnika za bludne radnje

 • Izvor: n1info.com
 • 22.12.2022.11:48

Prijava protiv nastavnika u OŠ Stari Ilijaš u Ilijašu podnijeta je juče, potvrdio je director ove škole Adem Alić.

“Mogu potvrditi informaciju da je učenica prijavila nastavnika fizičkog vaspitanja za bludne radnje. Mi smo postupili po protokolu i u saradnji sa roditeljima slučaj smo prijavili policiji i on je procesuiran. Prijava se desila juče. Sve ostalo je na nadležnim organima”, rekao je Adem Alić za N1.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo za N1 je potvrđeno je da je uhapšen N. B. iz Ilijaša, ali o detaljima nisu mogli govoriti.

“Pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo rasvjetljavaju i dokumentuju sve okolnosti vezane za ovaj slučaj”, rečeno je iz MUP-a KS.

“Obzirom da je predmetni događaj vezan za dijete, učenicu jedne osnovne škole, a imajući u vidu odredbe Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku FBIH ne možemo davati detaljnije, niti dodatne informacije u vezi s navedenim”, dodali su.

 • 15:40 Serija:Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.