Основна школа

Ученик првог разреда шутнуо учитељицу на часу, превезена у болницу

  • Извор: Телеграф
  • 29.03.2024. 18:25

Учитељица у Основној школи ”Лела Поповић” у нишком селу Миљковац повријеђена је данас када ју је напао ученик.

Како Телеграф сазнаје, до инцидента је дошло око поднева када је ученик првог разреда из још неутврђених разлога, шутнуо просвјетну радницу и повриједио је. Хитна помоћ је учитељицу транспортовала до нишког Универзитетског клиничког центра ради указивања здравствене помоћи.

О овом догађају обавијештено је Више јавно тужилаштво и нишки Центар за социјални рад ради предузимања мјера из њихове надлежности с обзиром на то да је ученик, због свог узраста, кривично неодговоран.

„Можемо да потврдимо да је Више јавно тужилаштво обавјештено о том догађају. За сада не можемо да износимо више детаља“, саопштила је Мирјана Павловић, портпарол ове правосудне институције.

Случај нестале Данке Илић: Ухапшен полицајац

Случај нестале Данке Илић: Ухапшен полицајац

Директорка школе је потврдила инцидент.

„То се десило на часу, у питању је ученик првог разреда. Учитељица је збринута у болници, али је отпуштена на кућно лијечење. Према мојим сазнањима, она је добро, нисам се још видјела са њом, али планирам да је посјетим. Школа је поступила по процедури предвиђеној за ове случајеве, обавјестили смо све надлежне установе“, казала је Ђорђевић.

„Учитељица је добро, за све остало можете се обратити прес служби Министарства просвјете а школа ће се огласити саопштењем“, казао је начелник Школске управе у Нишу Предраг Нешовић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.