Petrovo

Učestale krađe mesinga i bronze sa grobalja

  • 03.08.2019. 16:59

Nepoznata lica ukrala su bronzanu bistu tešku 20 kilograma s nadgrobnog spomenika na mjesnom groblju Lužani u opštini Petrovo, rečeno je Srni u dobojskoj Policijskoj upravi.

Policijska stanica Petrovo juče je zaprimila prijavu o krađi u kojoj se navodi da je bista odnesena u posljednjih petnaest dana. 

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Petrovo, a o slučaju je upoznat i tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju. 

Krađe mesinga i bronze sa spomenika porodičnih grobnica učestali su na području grada Doboja i opštine Modriče. 

Dobojskoj policiji je 14. jula prijavljeno da su nepoznati lopovi sa porodične grobnice ukrali dvije bronzane biste, kao i dva mesingana kipa s groblja u Doboju. 

Policiji u Modriči je 8. jula prijavljena krađa bronzane biste sa nadgrobnog spomenika na groblju u ovoj opštini, a 21. jula krađa mesinganog lanca sa porodične grobnice ukraden mesingani lanac, kao i dvije bronzane biste sa dva spomenika.

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)