Nesvakidašnje scene u Zagrebu

Udarila ženu (79) koja je prelazila na crveno, izašla da pomogne pa dobila batine!

  • Извор: Вечерњи.хр
  • 11.05.2023. 13:04

Prava drama se desila u srijedu usred dana u Zagrebu, pošto je tramvaj udario ženu staru 79 godina ispred Klinike za traumatologiju i lakše je povrijedio. Uslijedio je međutim još veći incident je nepoznati muškarac odlučio da pretuče ženu vozača tramvaja, kada je izašla da pomogne povrijeđenoj starici, koja je prelazila na crveno svjetlo kad ju je tramvaj udario.

O čitavom događaju oglasila se i zagrebačka policija:

„U srijedu 10. maja, oko 12.20 časova na Medveščaku u Draškovićevoj ulici, 59-godišnja žena je upravljala tramvajem, a kada je stigla do raskrsnice sa Đorđićevom ulicom, naletjela je na ženu pješaka staru 79 godina, koja je prelazila ulicu na dok je bilo crveno na semaforu. Odmah nakon toga žena vozač je izašala iz tramvaja kako bi pomogla 79-godišnjoj ženi, da bi ju je fizički napao 49-godišnji muškarac".

Sokočanin uhapšen zbog napada na sugrađanina, prijetio mu i pištoljem

Sokočanin uhapšen zbog napada na sugrađanina, prijetio mu i pištoljem

Povrijeđenoj ženi pješaku je ukazana ljekarska pomoć na Klinici za traumatologiju, gdje je konstatovano da je lakše povrijeđena. 

Povrijeđenoj 59-godišnjoj ženi, koja je upravljala tramvajem ukazana je pomoć u KBC-u Zagreb, gde je utvrđeno da je teško povređena. 

Srušio se pješački most, povrijeđeno 27 ljudi

Srušio se pješački most, povrijeđeno 27 ljudi

Osumnjičeni 49-godišnji priveden je u službene prostorije radi kriminalističkog istraživanja“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови: