ATV

У Француској

Ухапшен Драган Кнежевић, осумњичен за паљење Капетана на ломачи

 • Извор: Курир
 • 22.11.2023. 17:42

У Француској је ухапшен Драган Кнежевић (42) који се потражује на основу међународне потјернице НЦБ Интерпол-а Подгорица.

Како је саопштено из Управе полиције, у оперативним евиденцијама ово лице је регистровано као високо-рангирани члан једне организоване криминалне групе из Црне Горе. Према незваничним сазнањима, он се према евиденцији полиције доводи у везу са кавачким кланом.

Ухваћени бjегунац је близак сарадник Вељка Беливука и Марка Миљковића, а са њима је оптужен и за убиства Мила Радуловића званог Капетан и још двије особе.

Брутално нападнут возач трамваја у Сарајеву

Брутално нападнут возач трамваја у Сарајеву

Да подсјетимо Радуловић, иначе припадник шкаљарског клана, је након скоро двомјесечног мучења, 21. децембра 2020. године угушен електричним продужним каблом, а потом су његово тијело однијели на Ловћен и спалили на ломачи.

Новљанин Владимир Вучковић у децембру 2020. године однио је на Ловћен аутомобилске гуме и ћумур, па заједно са Милошем Радоњићем припремио ломачу на којој су, након ликвидације, спалили Радуловића званог Капетан.

Рогић за АТВ: Апсурд и провокација прослава тзв. Дан државности БиХ у Бањалуци

Рогић за АТВ: Апсурд и провокација прослава тзв. Дан државности БиХ у Бањалуци

"Д.К. се потражује ради обезбјеђења присуства у кривичном поступку који се против њега води пред Вишим судом у Подогорици, а на основу шест различитих наредби тога Суда због кривичних дјела стварање криминалне организације, кривичних дјела тешко убиство и кривичног дјела неовлашћена производња, држање и стављање наркотика у промет“, казали су из полиције.

Из Управе полиције казали су да је хапшењу Кнежевића претходила сарадња надлежних служби Сектора за борбу против криминала Управе полиције Црне Горе и француске полиције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

  Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

 • 13:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: 1994 (12+) (Р)

  Серија: 1994 (12+) (Р)