MUP Srpske

Uhapšen i Bijeljinac koji je pomagao u skrivanju Marka Pjanovića

  • Извор: АТВ
  • 16.03.2023. 12:38

MUP Republike Srpske sinoć je na području Bijeljine uhapsio Marka Pjanović iz Brčkog, osumnjičenog da je pomagao u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara u Beogradu, a osim njega je uhapšen i D.K. iz Bijeljine zbog sumnje da mu je pomagao u skrivanju.

Za Pjanovićem je raspisana crvena difuzna „Interpolova“ potjernica jer se dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog djela teško ubistvo u poticanju i pomaganju. 

„Pod nadzorom Tužilaštva BiH, a na osnovu naredbe Suda BiH izvršen je pretres jednog stana gdje su pronađeni tragovi koji će poslužiti kao dokaz u daljem krivičnom postupku“, saopšteno je iz MUP-a Srpske. 

Po završetku kriminalističke obrade Marko Pjanović biće sproveden u nadležnost Sudu BiH.

Podsjetimo, u ovom slučaju je uhapšena i Azra Šabanović iz Brčkog, koja se takođe sumnjiči da je pomagala u izvršenju ubistva Radoševića. Prema navodima pojedinih medija, Šabanovićeva je u ljubavnoj vezi sa Pjanovićem.

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je prošle sedmice na pumpi u Rušnju sa čak sedam hitaca iz pištolja.

Stefan Z. (28) i Luka V. (26), osumnjičeni za ubistvo, uhapšeni su prošle sedmice u štek stanu u Novom Beogradu zajedno sa djevojčicom od 17 godina koja je bila s njima.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм