Сплит

Ухапшен манијак који је шипком ударио дјевојку па је силовао

 • Извор: Агенције
 • 18.06.2024. 14:16

Министар унутрашњих послова Хрватске Давор Божиновић потврдио је данас да је приведен мушкарац који се доводи у везу с мучним случајем из Сплита у којем је шипком нападнута 18-годишња дјевојка усред ноћи, након чега је силована.

Том приликом дјевојци је сломљена рука, а има и повреде главе.

Божиновић је рекао да су га нашли својим каналима, а не захваљујући дојавама грађана којима је полиција упутила апел за помоћ.

Новинари су питали зашто је полиција снимак починиоца објавила у понедјељак увече, након свих вечерњих вијести, Божиновић је рекао:

"Тај нас је догађај с правом згрозио, полиција је одмах кренула у криминалистичко истраживање и користила је све алате који јој стоје на располагању. Особа која се доводи у везу с тим догађајем је приведена у сплитској полицији. Снимак се користио, ако може помоћи, али овај случај је полиција одрадила користећи своје оперативне методе. Од снимка није било помоћи, полицијски рад који је довео до, рекао бих, брзог открића особе која се може довести у вези с тим (догађајем оп.а). Због интереса жртве не могу више ништа рећи".

Двомјесечна беба хеликоптером превезена из Бањалуке у Београд

Двомјесечна беба хеликоптером превезена из Бањалуке у Београд

Подсјетимо, све се догодило око 2.40 сату у недјељу, 16. јуна, на Куману. Након напада, дјевојка је завршила у болници гдје су утврдили да јој је сломљена рука и да има лакшу повреду на глави, а након обраде пуштена је на кућну његу.

"16. јуна 2024. године на подручју Сплита за сада непознати мушкарац шипком је ударио млађу женску особу, након чега ју је присилио на радњу изједначену са полним односом. На мјесту догађаја обављен је увиђај, обавијештено је Жупанијско државно тужилаштво у Сплиту и проводи се интензивно криминалистичко истраживање и трагање за починиоцем", објавила је раније полиција која је потом позвала људе који имају информације о догађају нека се јаве те су објавили и снимак надзорне камере на којој се види осумњичени.

Резолуција о Сребреници долази Њемачкој на наплату: Руси на потезу

Резолуција о Сребреници долази Њемачкој на наплату: Руси на потезу


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Црна Гуја (12+) (Р)

  ''''Црна Гуја (12+) (Р)

 • 13:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Филм: Љето у винограду (12+) (Р)

  '' Филм: Љето у винограду (12+) (Р)