Познат и идентитет

Ухапшен осумњичени за пуцњаву у Сарајеву

  • Извор: Кликс
  • 15.03.2024. 18:06

Мушкарац који се сумњичи да је данас испалио неколико хитаца на аутомобил у сарајевском насељу Ковачи ухапшен је у послијеподневним сатима.

Како је наглашено, полиција је ухапсила Џ.Х. (29) те се над њим тренутно проводи криминалистичка обрада.

"Данас око 12.30 сати, ПУ Стари Град је обавијештена да је дошло до употребе ватреног оружја у улици Ковачи. Изласком на терен полицијски службеници су потврдили наводе из пријаве, да је НН мушкарац употријебио ватрено оружје, којом приликом није било повријеђених особа, а на једном возилу је наступила материјална штета. Обавијештен је тужилац КТКС који је дјело оквалификовао као Убиство у покушају. Мушкарца Џ.Х. (29) за којег постоји основ сумње да је извршилац овог кривичног дјела, полицијски службеници Управе полиције МУП-а КС су лишили слободе и над њим се проводи криминалистичка обрада. Полицијски службеници настављају рад на овом предмету", саопштили су из МУП-а.

Пуцњава усред бијела дана, познато ко је био мета

Пуцњава усред бијела дана, познато ко је био мета

Незванично, осумњичени за напад је Џан Хукелић.

Према сазнањима Кликса, мета је био Емир Кундо који се налазио у голфу. На аутомобил у којем се налазио Кундо је пуцано из мотоцикла у покрету.

Иначе, Кундо (27) се раније доводио у везу са криминалним радњама, конкретно са пуцњавом која се догодила у улици Ферхадија у Сарајеву 2016. године.


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.