Banjaluka

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Bijelom Potoku

  • 27.10.2018. 11:47

Lice čiji su inicijali N.V. /61/ iz Banjaluke osumnjičeno je za ubistvo sedamdesetčetvorogodišnjaka u mjestu Bijeli Potok kod Banjaluke, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, službenici Policijske uprave Banjaluka su utvrdili da je N.V. juče ujutro u mjestu Bijeli Potok nanijelo povrede sedamdesetčetvorogodišnjaku od čijih posljedica je preminuo. 

Osumnjičeni će tokom dana, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ubistvo, biti predat banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu na dalje postupanje iz njihove nadležnosti, navodi se u saopštenju. 

Zbog ubistva je uhapšen Nenad Vuković (61), rođak ubijenog, a motiv ubistva su neriješeni imovinski odnosi, piše Srpskainfo.

Rade Vuković /74/ pronađen je juče u jutarnjim časovima mrtav u mjestu Bijeli Potok kod Banjaluke. 

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм