Mionica

Uhapšen policajac nakon obljube djevojčice

  • 01.07.2019. 12:53

Policajac V. Ž., iz Policijske stanice u Mionici, uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana, jer je osumnjičen da je obljubio trinaestogodišnju djevojčicu iz ove varošice.

Policijski službenik osumnjičen je da je od marta do hapšenja, koristeći nezrelost djevojčice, s njom stupio u kontakt, a potom počinio nedozvoljene polne radnje.

Djevojčica iz Mionice je školska drugarica njegovog sina i to je, prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", bio način da joj se policajac probliži, a potom uspostavi kontakt. Navodno, u svoj automobilu, često je djevojčicu uveče vozio na skrovita mjesta u okolini Mionice, a potom činio nedozvoljene polne radnje.

Sve se otkrilo kada je majka primjetila da se njena kćerka čudno ponaša. Između ostalog, u mobilnom telefonu djevojčice pronašla je neobične i eksplicitne poruke, pa je sve prijavila mioničkoj policiji.

Na prijedlog Višeg javnog tužilaštva sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu odredio je pritvor do 30 dana policajcu V. Ž. iz mioničke policijske stanice.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм