ATV

Uhapšen Prijedorčanin osumnjičen da je ukrao dva kombija u Banjaluci

 • 17.12.2019. 09:59

Ranko R. iz Prijedora uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela teška krađa vozila i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, saznaje Srna.

U saopštenju iz Policijske uprave Banjalauka navode da su policijski službenici ove uprave juče lišili slobode lice R.R. koje se se sumnjiči da je 12. decembra izvršilo krađu teretnog vozila marke "folksvagen transporter" i 15. decembra otuđenje teretnog vozila marke "mercedes vito" u Banjaluci.

"Policijski službenici su pronašli vozila i vratili vlasnicima. Kod osumnjičenog su pronađeni i oduzeti predmeti koji potiču iz krivičnih djela. Za navedeno lice postoje osnovi sumnje da je počinio više krivičnih djela na području Banjaluke i Prijedora, a aktivnosti u okviru ovog predmeta i dalje se nastavljaju", navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Banjaluka.

Ranko R. je uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu danas predat u Okružno javno tužilaštvo na dalje postupanje.

Prema saznanjima Srne, on je od ranije poznat policiji po vršenju sličnih krivičnih djela.

Prva krađa teretnog vozila prijavljena je 12. decembra oko 21.00 čas, a Srna nezvanično saznaje da je on taj dan izašao iz zatvora nakon izdražavanja zatvorske kazne i odmah ukrao vozilo.

 • 20:30 Револуција 1917

  Револуција 1917

 • 21:00 Емисија: Ћирилица

  Ауторска емисија Миломира Марића.

 • 23:20 Муззик топ 20

  Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

 • 00:30 Ноћни програм

  Ноћни програм