ПУ Бањалука

Ухапшен због крађе аутомобила, вриједног 60.000 марака

Фехко Ћошабић (39) из Бањалуке ухапшен је због сумње да је украо аутомобил ”бе-ем-ве”, вриједан око 60.000 марака!

Аутомобил је украден 26. априла ове године са паркинга у Бањалуци, а Ћошабић је у њему сутрадан затечен у Цазину.

”Полицијски службеници ПУ Бањалука извршили су криминалистичку обраду над Ф.Ћ. због сумње да је починио кривично дјело тешке крађе. Он се сумњичи да је 26. априла са неограђеног паркинга украо аутомобил `бе-ем-ве`”, саопштено је из ПУ Бањалука.

Додају да су оперативним радом полицијски службеници дошли до сазнања да су на подручју Цазина полицијски службеници пронашли украденим аутомобил, којим је управљао осумњичени.

” Ф.Ћ. је лишен слободе, а возило је одузето и враћено власнику. Све мјере и радње су предузете под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука”, наводе у полицији.

Ћошабић је и раније довођен у везу са крађама и провала. У фебруару је хапшен због сумње да је у Бихаћу украо ”фиат” који је пронађен у Бањалуци. У новембру прошле године хапшен је због крађе новца из кладионице. Због крађе аутомобила хапшен је и 2011. године у Мркоњић Граду када га је полиција затекла како вози ”опел” који је претходно украден у Цазину.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.