PS Srbac

Uhapšen zbog prevare, umjesto maraka podvalio dinare

  • 09.12.2019. 11:07

Službenici Policijske stanice Srbac uhapsili su lice čiji su inicijali N.A. iz Vukosavlja zbog sumnje da je pri kupovini zaprežnih kola prodavcu umjesto 150 KM isplatilo 150 dinara.

Policijskoj stanici Srbac juče je u 12.40 časova prijavljeno da su dva nepoznata lica kupila zaprežna kola i prodavcu umjesto 150 KM isplatila 150 dinara, a istog dana oko 15.00 časova uhapšen je N.A. od koga su oduzete predmetne stvari i vraćene vlasniku, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je da bude podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu prevara.

Policijska uprava Gradiška apelovala je da građani, ukoliko primijete lica za koja se sumnja da se bave bilo kojim vidom prevare, o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na broj telefona 122.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.