Akcija Logan 2

Uhapšena dvojica Banjalučana, pronađeni kokain i marihuana

  • Извор: АТВ
  • 09.02.2022. 08:20

Banjalučka policija realizovala je operativnu akciju kodnog naziva "Logan 2" u okviru koje su uhapsili dvije osobe inicijala S.S. i Đ.R. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, saopšteno je iz PU Banjaluka.

"Kod lica S.S. pronađeno i oduzeto oko 336 grama bijele čvrste materije sa tragovima mrvljenja koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, oko 360 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, digitalna vaga i mobilni telefon", navodi se u saopštenju.

Akcija je realizovana u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštom Banjaluka, a po naredbi Osnovnog suda Banjaluka.

U toku je kriminalistička obrada lica. 

Podsjećamo, prošle godine u akciji "Logan" banjalučka policija u uhapsila je Stefana Stefanovića (28) iz Novog Sada, za kojim Interpol Beograd traga zbog teškog ubistva navijača Vojvodine Milana.

Pribakovića (29) u diskoteci "Di end" kod hotela "Park" 2017. godine.

Zajedno sa Stefanovićem uhapšeni su Slobodan Stanković, pripadnik Oružanih snaga BiH Milan Gajić, te taksista Bojan Đurić iz Banjaluke. Oni su osumnjičeni za pružanje podrške bjeguncu od srpskog pravosuđe, a sumnja se da su bili umiješani u i u trgovinu narkoticima, falsifikovanje isprava i druga krivična djela.

Тагови: