Градишка

Ухапшени бјегунци од правосуђа, један се крио с лажним документима Пољске

Градишка полиција ухапсила је четири особе, међу којима је и држављанин Србије који се крио од правосуђа са лажним документима Пољске, сазнаје АТВ.

Група је ухапшена у ноћи између сриједе и четвртка, а детаљним провјерама полицијски службеници ПУ Градишка су утврдили да су за двојицом ухапшених расписане централне потјернице.

”Један од ухапшених је имао личну карту Пољске, за коју се испоставило да је лажна. Даљим провјерама је утврђено да се ради о држављанину Србије, са подебљим криминалним досијеом, за којим је расписана централна потјерница”, наводи извор АТВ-а.

Он наводи да је осим фалсификоване личне карте код њега пронађен пиштољ калибра 7,65 mm, са избрушеним фабричким бројем.

”Осумњичени ће бити предат у надлежност Службе за послове са странцима БиХ и биће депортован у Србију. Остале особе су задржане на даљој криминалистичкој обради”, каже извор АТВ-а.

Више детаља биће познато након саслушања осумњичених.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм