Granična policija BiH

Uhapšeni Turci sa lažnim pasošima

  • 24.10.2018. 13:09

Pripadnici Jedinice granične policije Brod uhapsili su dvoje turskih državljana čiji su inicijali C.E. (27) i A.E. (24), jer su prilikom graničnih provjera dali na uvid i pokušali izaći iz BiH s krivotvorenim ličnim kartama Bugarske.

Turski državljani kontrolisani su juče u autobusu koji saobraća na relaciji Neum-Dortmund na prelazu Brod, saopšteno je iz Granične policije BiH. 

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo krivotvorenje isprave C.E. i A.E. će uz izvještaj o krivičnom djelu biti predati tužiocu Okružnog javnog tužilaštva u Doboju na dalje postupanje, a krivotvoreni dokumenti privremeno su oduzeti. 

Na Graničnom prelazu Gradiška u ponedjeljak, 22. oktobra, prilikom ulaska u BiH uhapšen je državljanin BiH čiji su inicijali N.D. (35), nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog krivičnog djela tjelesna povreda. 

Uhapšeni je predat službenicima Sudske policije Gradiška.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.