Akcija policije

Banjalučanin Milan Đ. uhapšen u akciji "Polo" sproveden u OJT

  • Извор: АТВ
  • 31.05.2023. 13:30

Banjalučanin Milan Đ. koji je uhapšen u policijskoj akciji "Polo" sproveden je danas u Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci.

Jovan T. i njegov brat B.T. koji su takođe uhapšeni u pomenutoj akciji su nakon ispitivanja pušteni na slobodu i protiv njih će biti podnesen izvještaj.

Milan Đ. i Јovan T. uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, a B.T. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Pogledajte privođenje uhapšenih Banjalučana

Pogledajte privođenje uhapšenih Banjalučana

U toku ovih aktivnosti izvršeni su pretresi na tri lokacije na području Banjaluke, koje koriste osumnjičena lica, te je tom prilikom pronađeno i oduzeto ukupno oko 1.230 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, oko 550 grama smeđe smolaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu hašiš, oko 45 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, te novac u iznosu od oko 60.000 KM.

ATV saznaje: Ovo su Banjalučani uhapšeni u akciji “Polo”

ATV saznaje: Ovo su Banjalučani uhapšeni u akciji “Polo”

Pronađena je i kompletna oprema za kućnu laboratoriju za proizvodnju opojne droge marihuane, gasni pištolj, tri digitalne vage, više mobilnih telefona, mrvilica, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

Uhapšen muškarac: Pucao u motelu u Banjaluci

Uhapšen muškarac: Pucao u motelu u Banjaluci

Akcija se sprovodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci. Određene aktivnosti u okviru ove akcije su i dalje u toku.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.