Hadžići

Uhapšeno lice koje je prijetilo smrću Miloradu Kojiću

  • 11.02.2021. 08:51

Pripadnici PU Banjaluka identifikovali su i uhapsili lice S.G. iz Hadžića koje je uputilo prijetnje smrću direktoru Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Miloradu Kojiću.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 10.02.2021. godine, preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali su i lišili slobode lice inicijala S.G. iz Hadžića, zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Policijskoj upravi Banjaluka, 28.01.2021. godine, od strane oštećenog lica prijavljeno je, da je putem društvene mreže „Facebook“ od strane nepoznatog lica, dobio poruke sa prijetnjama po život i tijelo, što je kod istog izazvalo osjećaj ugoženosti. U toj prijetnji je navedeno: "Džukelo četnička, bićeš ubijen, Alahom ti se kunem!".

Od lica S.G. oduzet je mobilni telefon, za koji postoje osnovi sumnje da je korišten prilikom izvršenja ovog krivičnog djela.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se protiv lica S.G. dostavi izvještaj u redovnoj proceduri.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм