Суђење се враћа на почетак

Укинута пресуда Зорану Марјановићу

  • Извор: Агенције
  • 25.12.2023. 16:48

Пресуда Зорану Марјановићу којом је осуђен на 40 година робије због убиства супруге пјевачице Јелене Марјановић, је укинута. Kако је саопштио Апелациони суд, суђење се враћа на почетак.

Одлуком Апелационог суда 3. октобра Марјановићу је укинут притвор и он је пуштен на слободу.

Марјановић је првостепеном пресудом осуђен 22. јула прошле године на 40 година робије одлуком Вишег суда у Београду. Од тада се налазио у притвору, гдје је чекао одлуку Апелационог суда, која ни послије годину и три мјесеца од првостепене пресуде није донесена.

Возачи, имајте стрпљења: Велике колоне возила на Приједорској петљи

Возачи, имајте стрпљења: Велике колоне возила на Приједорској петљи

Вијеће Апелационог суда је одржало низ сједница од 12. јуна, након чега се повукло у нејавни дио, гдје ће размотрити да ли има основа за потврђивање или укидање пресуде.

Подсјећамо, сага око случаја Марјановић траје већ годинама, Јелена Марјановић је убијена 2. априла 2016. у каналу поред насипа у насељу Црвенка у Борчи са девет удараца тупим предметом у главу.

Марјановић је 3. октобра изашао из притвора, а њега је дочекала дјевојка Зорица Митровић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)