Niš

Umrla žena koja se nalazila u audiju u koji se zakucao mladić sa potjernice dok je bježao od policije

  • 05.05.2021. 14:25

Nišlijka L. K. (53) preminula je jutros u niškom Univerzitetskom kliničkom centru od posledica povreda koje je zadobila u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 1. maja kada je J. G. (28) bježao od policije, pa se zakucao u "audi" i nastradao na licu mjesta.

Nesrećna žena nalazila se sa suprugom u "audiju" u koji se bjegunac zakucao i pet dana nakon nesreće podlegla je zadobijenim povredama, piše "Telegraf".

U niškom UKC potvrđeno je da je L.K. preminula jutros u devet sati te da se ljekari i dalje bore za život njenog supruga.

- Pacijent je i dalje na mehaničkoj ventilaciji, ima teške povrede grudnog koša i unutrašnjih organa te kontuziju srca i pluća – rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Podsjetimo, niška policija je tokom redovne saobraćajne kontrole 1. maja pokušala da zaustavi “ševrolet” ali je vozač odbio da stane već je velikom brzinom nastavio da se kreće ka Prokuplju. Deset policijskih vozila jurilo je za vozačem, za kojim je inače bila raspisana poternica zbog teške krađe, i dok je bježao, u jednom trenutku, kod Jugbogdanovaca prešao je u suprotan smjer i zakucao se u "audi" niških registarskih oznaka.

"Audi" je od siline udarca završio u jarku, a "ševrolet" u polju, pedesetak metara dalje. J. G. je nastradao na licu mesta, a bračni par, i devojka koja je bila u vozilu sa J. G. prebačeni su u bolnicu.

Pokojna žena bila je službenik “Aerodroma Srbije”.

Тагови:
  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок