На подручју Слуња

Ухапшен кријумчар мигрантима из БиХ који је два пута бјежао полицији

  • Извор: Агенције
  • 16.09.2023. 21:22

Карловачка полиција осумњичила је двадесетчетворогодишњака да је у петак и суботу превозио мигранте из БиХ преко границе и у оба случаја бјежао, али други пут неуспјешно.

Осумњичени кријумчар ухапшен је у суботу ујутро на подручју Слуња. 

Полицајци су га свјетлосним сигналима настојали зауставити док је возио комби бх. регистарских ознака али је искочио из возила и наставио бјежати. Али, полицајци су га сустигли, након чега су утврдили да превози 16 миграната.

Бореновићу крива АТВ зато што је Шмит рекао да је опозиција тражила од њега да склони Додика

Бореновићу крива АТВ зато што је Шмит рекао да је опозиција тражила од њега да склони Додика

Установљено је да је ријеч о истој особи која је дан раније на подручју Војнића у ноћним сатима превозила 25 миграната. Тада се такође није хтио зауставити па је ударио комбијем у полицијско возило, изашао из возила и наставио бјежати.

Карловачка полиција раније је извијестила да је пријавила десет особа због сумње у кријумчарење 61 мигранта који су потом изразили намјеру подношења захтјева за међународном заштитом.

Све спремно за котлићијаду и

Све спремно за котлићијаду и "Крајишку Гучу“: Пријављено 240 екипа

У заустављању и контролисању возача који су превозили стране држављане учествовали су на подручју Карловца, Слуња, Раковице, Војнића и Јосипдола службеници Дирекције полиције, граничне полиције Цетинград те цариници из Службе мобилне јединице, наводи "Нови лист".

Пратите нас и путем Вибера