Обилићево

Ужас у Бањалуци: Пронађено тијело мушкарца

Беживотно тијело старијег мушкарца пронађено је испред куће у Пионирској улици у бањалучком насељу Обилићево, а први резултати истраге указују да се ради о природној смрти, потврђено је за АТВ.

У току је полицијски увиђај након којег ће бити познато више информација.

Како сазнаје АТВ мушкарца је мртвог пронашла његова мајка на бетону испред куће. На глави су уочене повреде за које се сумња да су настале као посљедица пада.

”Јутрос око 10 часова чули смо врисак из сусједног дворишта. Комшиница је пронашла непомично тијело сина и у шоку је почела да вришти и запомаже”, причају комшије.

Они кажу да је неколико људи отишло да види шта се догађаја и комшију су затекли како потрбушке лежи, не дајући знаке живота.

”Имао је одређене повреде по глави. Лице му је било плаво, покушали смо да помогнемо, али је већ био мртав”, кажу комшије, наводећи да су одмах позвали полицију.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм