Србија

Ужасни призори из дворишта гдје је нестала малена Данка

  • Извор: Агенције
  • 29.03.2024. 09:28

Два Специјалистичка тима за спасавање из рушевина из Београда и Новог Сада, Сектора за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова, ноћас су стигли у Бањско Поље гдје је у уторак нестала Данка Илић (2).

Рано јутрос започели су детаљну претрагу терена око куће испред које је нестала дјевојчица. Тимове чини 18 ватрогасаца-спасилаца са 5 теренских возила и спасилачким псом.

Акција рашчишћавања дворишта је почела претходног дана, а како "Курир" сазнаје на лицу мјеста, трајала читавог дана и ноћи. Како се може видјети на фотографијама, двориште гдје је посљедњи пут дјевојчица виђена пуно је оборених стабала, смећа, сијена...


Проговорили познаници родитеља мале Данке - ево шта су открили

Проговорили познаници родитеља мале Данке - ево шта су открили

Јединице полиције, ватрогасци, али и горска служба читаве ноћи и дана рашчишћавали су су терен како би лакше могли да дођу у задњи дио дворишта и провјере има ли има неких трагова дјевојчице.

Припадници Министарства унутрашњих послова континуирано предузимају све мјере и радње на проналаску дјевојчице и утврђивању свих чињеница и околности њеног нестанка.

Према посљедњим сазнањима "Курира", у близини куће гдје је Данка посљедњи пут виђена откривена је рупа која је повезана с каналом дугим десет километара а који води ка локалном руднику. На лицу мјеста је тешка механизација која рашчишћава терен.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм