Смедерево

Узела од момка ауто па дивљала 240 на сат: Пријети јој 8 година робије

  • Извор: Курир
  • 18.11.2023. 16:55

Основно јавно тужилаштво у Смедереву огласило се у вези са снимком саобраћајне несреће која се прије неколико дана догодила у том граду, а приликом које су лакше и теже повријеђене двије млађе женске особе.

Наводно, она је возила BMW брзином од чак 240 km/h, када је дошло до инцидента.

Како је саопштено, установљено је да је З. М, која је управљала возилом, аутомобил позајмила од свог дечка.

"Основно јавно тужилаштво у Смедереву, у сарадњи са надлежном полицијском управом наставља са предузимањем истражних радњи у циљу утврђивања тачних околности под којима се 11. новембра око 23.30 часова у Смедереву догодила саобраћајна незгода, до које је, како је јавност раније већ обавијештена, дошло усљед неприлагођене брзине стању пута и условима саобраћаја, због чега је дошло до губитка контроле над возилом и слијетања са коловоза", наводи се.

Како наводе, у саобраћајној несрећи је З. М. (22), која је путничким моторним возилом марке „BMW“ тип 530Д, задобила лаке тјелесне повреде у виду посјекотина, док је друга женска особа, која је била на мјесту сувозача, задобила тешку тјелесну повреду у виду прелома лијеве ноге, а истом приликом је дошло и до оштећена уличне бандере, ограде и породичне куће у улици Шалиначкој у Смедереву.

"З.М. се ставља на терет тешко дјело угрожавање јавног саобраћаја, за које је законом запрећена казна затвора од једне до осам година. Током истраге је утврђено да возило којим је осумњичена управљала није њено, већ власништво њеног момка, који јој је возило позајмио критичног дана око 22,30 часова, иако је знао да З.М. није смела да управља возилом такве запремине мотора и у то време, те је с обзиром на наведено и против њега поднета кривична пријава због кривичног дјела угрожавање саобраћаја опасном радњом и опасним средством", додаје се у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.