Banjaluka

Vandali uništavali igralište u parku Mladen Stojanović

  • Извор: АТВ
  • 15.06.2023. 23:02

Novoizgrađeno igralište u parku Mladen Stojanović uništavali su vandali zbog čega će biti pokrenuta istraga.

Uništena je trampolina koja je izuzetno čvrsta što je jasan dokaz da je neko s namjerom išao da je ošteti, kao i ljulja za djecu sa invaliditetom.

O svemu su se oglasili iz Grada i poručili da će zatražiti istragu.

"Struktura materijala od kojeg je sačinjena ova trampolina je izuzetno čvrsta, što upućuje na to da je oštećenje nastalo vandalskim djelovanjem, zbog čega će Gradska uprava zatražiti od nadležnih organa da pokrenu istragu s obzirom na to da je prostor Parka pod video nadzorom. Takođe, na ovom igralištu ponovo je izvaljena i ljuljaška za djecu sa invaliditetom, iako je igralište otvoreno tek prije dva mjeseca", poručili su iz Grada.

Nažalost, pojave oštećenja rekvizita na dječijim igralištima su česta pojava, te je i ovim putem upućen apel da se čuva komunalna oprema, od koje su upravo rekviziti na dječijim i sportskim igralištima najčešće na meti nesavjesnih pojedinaca.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином