Пронађена дрога и оружје

Велика акција полиције у БиХ: Претреси и у Бањалуци

  • Извор: СРНА
  • 28.03.2024. 09:15

Више лица ухапшено је у акцији "Мета два" у којој је претресено 16 локација у Зеници и једна у Бањалуци, а пронађена је већа количина дроге и оружја.

Претресе у Зеници извршили су припадници Управе полиције Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона, а у Бањалуци припадници МУП-а Републике Српске.

Претреси објеката и лица врше се с циљем проналаска и привременог одузимања предмета који могу да послуже као доказ у даљем поступку, као и лоцирања и хапшења лица која су мета акције.

Очајничка потрага срећно завршена: Пронађена дјевојчица нестала у Сиднеју

Очајничка потрага срећно завршена: Пронађена дјевојчица нестала у Сиднеју

Активности су спроведене јуче у послијеподневним часовима и јутрос, по наредбама Општинског суда у Зеници, саопштено је из МУП-а Зеничко-добојског кантона.

Лица се сумњиче за кривична дјела неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога, посједовање и омогућавање уживања опојних дрога, недозвољено држање оружја или експлозивних материја и тешка крађа.

Више података о резултатима претреса, као и другим предузетим мјерама и радњама биће саопштено током дана.

Активности се предузимају под надзором Кантоналног тужилаштва Зеничко-добојског кантона у сарадњи са МУП-овима Републике Српске и Средњобосанског кантона.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: