Slučaj pod istragom

Visočanin u problemu: Zovem se isto kao i ovaj pedofil, ljudi meni pišu poruke

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 28.02.2023. 14:15

U BiH sve se više priča, ali i dešava pedofilija. Osim što u školama pojedini nastavnici su vezani za skandalozne radnje, među građanima sve je više onih koji razotkrivaju bludnike bez granica.

Nakon što je naša redakcija objavila priču o visočkom pedofilu Faruku H. kojeg je otkrio otac 11-godišnje djevojčice, javio se još jedan Faruk H. iz Visokog koji ima ogromni problem. Na njegovu žalost, zove i preziva se isto kao on te dolazi iz istog grada.

“Poštovanje samo želim da kažem ukoliko budete objavljivali nešto vezano za ove poruke pedofila iz Visokog ja se zovem i prezivam isto kao on. Roditelji ove djevojcice su objavili sliku njegovu ali on se izbrisao sa Facebook-a i svijet čim vidi ime i prezime piše meni poruke.

Ja imam porodicu i djevojcicu od 3 godine, napravio mi je baš problem sa ovim pa ako bude objavljivali samo pazite kako ćete objavit ovo je molba.

Samo da mene ogradite jer imam probleme isto ime i prezime isti grad a ja imam porodicu dvoje djece, djevojcicu od 3 godine i bas mi je problem napravio” – izjavio je pravi Faruk H. za portal Crna-Hronika.

Podsjećamo roditelji 11-godišnje djeojčice Edin i Sanela Beganović objavili su prepiske i slike pedofila Faruka H.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)