Zadobila teške tjelesne povrede

Vlasnik pretukao radnicu Hotela Jablanica, ona najavila protest

  • Извор: n1info.com
  • 04.08.2023. 18:12

Enisa Klepo je radnica Hotela Jablanica koja je prijavila direktora ove kompanije da ju je fizički napao, a ranije je saopšteno da je ona zadobila teške tjelesne povrede koje su joj konstatovane u Bolnici Safet Mujić u Mostaru.

Klepo je za N1 ispričala da je povrede zadobila samo zato jer je najavila da daje otkaz.

Sve je to, kaže Klepo, ranije saopštila upravi kompanije, dodajući i da su druge kolege najavile takođe da napuštaju ovaj hotel.

"Nakon što sam direktoricu Hotela suočila sa argumentima i činjenicama ona je prijetila da će pozvati supruga koji je ujedno i vlasnik hotela. Kada je došao rekla sam isto što i njoj da objekat neću napustiti dok ne dobijem platu koju sam zaradila za juli s obzirom na to da je već bio početak augusta", kazala je Klepo.

Pojačana frekvencija vozila na nekoliko prelaza

Pojačana frekvencija vozila na nekoliko prelaza

Potom, kako je ispričala, za nju počinje pakao kada je on počeo sa fizičkim obračunom.

"Udario me je šakama. Potom me je počeo gurati. Njegova supruga i kuvar su pobjegli dok je kuvarica stajala između nas ali ona nije povrijeđena. Zatim me je vukao do hodnika gdje nema video nadzora. Tamo sam dobila brutalne batine, najviše me udarao u glavu šakama, šamarao, ujedno i vrijeđao da sam klošarka, i druge gadosti koje je govorio", ispričala je Klepo.

Kada je prestao sa napadima, kazala je Klepo, uspjela je uzeti stvari i otići iz hotela gdje je pozvala roditelje koji su je prvo odvezli u hitnu pomoć a iz koje su je uputili za Mostar.

Posljednje pripreme za obilježavanje

Posljednje pripreme za obilježavanje "Oluje“ u Prijedoru

Klepo sada ima jasnu poruku.

"Pozivam sve da početkom naredne sedmice dođu i podrže me na protestima o čemu će javnost biti blagovremeno informisana", navela je Klepo.

MUP-a HNK ranije je saopštio da je u utorak u 20.50 sati D.K. iz Jablanice prijavila je Policijskoj stanici Jablanica da je u Hotelu "Jablanica" njenu kćerku E.K. (27) fizički napao i nanio joj vidne povrede A.Dž. (44).

Isti je priveden i zadržan u prostorijama za zadržavanje.

"Dežurni ljekar Univerzitetske kliničke bolnice Mostar obavijestio je PU Mostar da je E.K. zadobila teške tjelesne povrede. S događajem je upoznat nadležni tužilac i preduzete su sve potrebne mjere", saopšteno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм