Na putu Goč - Vrnjačka Banja

Vozač škode sletio s puta i zakucao se u drvo, stradale tri osobe, jednoj se bore za život

  • Извор: Блиц
  • 06.06.2023. 10:57

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče, nešto poslije 16 časova, na lokalnom putu Goč - Vrnjačka Banja, poginuo je Nenad G. (62), Radojka R. (74) i Nada G. (61), dok je teške povrede zadobila Ljiljana P. (61) i ona se nalazi u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač škode, beogradske registracije, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sletio s puta i snažno udario u drvo.

“Nenad G., Radojka R. i Ljiljana P. prevezeni su u Opštu bolnicu ‘Studenica’ u Kraljevu dok je od zadobijenih povreda na licu mjesta preminula Nada G., a Nenad i Radojka su preminuli na putu do bolnice dok je Ljiljana P. zbog težine povreda prevezena u KC Kragujevac – navodi izvor upoznat sa istragom.

Detalji ubistva u Pančevu: Rus (46) po vratu isjekao ženu (50) i dijete (9), pa se objesio

Detalji ubistva u Pančevu: Rus (46) po vratu isjekao ženu (50) i dijete (9), pa se objesio

Nezvanično, Ljiljani P. se bore za život.

Podsjetimo, saobraćajna nesreća dogodila se juče na lokalnom putu Goč – Vrnjačka Banja, kada je vozač škode, beogradske registracije, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sletio s puta i snažno udario u drvo, prenosi Blic.

Na licu mjesta n nastradala je jedna osoba, dok je troje prevezeno u bolnicu. Na putu do bolnice, još dvije osobe su podlegle povredama. 

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.