Ријека

Возио пијан, без саобраћајне и возачке дозволе и са картонским регистарским ознакама

  • Извор: СРНА
  • 11.10.2023. 14:14

У хрватском граду Ријека саобраћајну незгоду изазвао је четрдесетшестогодишњак који је возио аутомобил са 3,02 промила алкохола у крви без возачке и саобраћајне дозволе, а на колима је имао картонске регистарске ознаке.

Полиција је у пријави против ове особе затражила новчану казну од 5.850 евра.

Пијани мушкарац саобраћајну незгоду изазвао је у центру града 9. октобра око 18.30 часова, саопштила је данас Полицијска управа приморско-горанска.

Алкотестирањем му је утврђена концентрација алкохола од 3,02 промила, а провјером је утврђено да је управљао одјављеним возилом, којему је истекло важење саобраћајне дозволе, али и без возачке дозволе, односно прије права на управљање возилом Б категорије, додају из полиције.

Четрдесетшестогодишњак је приведен на криминалистичко испитивање и против њега је због кривотворења исправе ријечка полиција тужилаштву поднијела кривични пријаву.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм