Требиње

Вујовић спроведен у Тужилаштво

  • Извор: АТВ
  • 19.03.2024. 15:00

Никола Вујовић из Требиња који је синоћ ухапшен у оквиру акција "Тера" због сумње да је извршио кривично дјело зеленаштво спроведен је у Тужилаштво.

Како АТВ незванично сазнаје, Никола Вујовић има 16 пресуда Основног суда у Требињу због КД :"Спречавање службеног лица у вршењу службене радње", "Напад на службено лице у вршењу службене дужности", "Фалсификовање исправе", "Изазивање опште опасности", "Насилничко понашање", "Тјелесна повреда", "Угрожавање сигурности"...

Вујовић је ухапшен синоћ у акцији коју су спровели Управа криминалистичке полиције МУП-а Републике Српске у сарадњи са ПУ Требиње, а под надзором Окружног јавног тужилаштва у Требињу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм